Alege Pacanele

Vegas After Party

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Vegas After Party

Jocul de cazino online Vegas After Party gratuitVegas after Party Slot Game” este un joc de pacanele gratuit ce iti ofera oportunitatea sa vizitezi Las Vegas. In timpul jocului, vei avea sansa sa vizitezi orice cazino doresti din Las Vegas. Jocul are 5 role, 25 de linii castigatiare si 3 randuri. Pentru a juca acest joc de aparat de pacanele gratuit trebuie sa afisei cel putin 3 simboluri identice pe o linie castigatiare, de la stanga la drerapta. Anumite simboluri vor aduce castiguri mai mari.

Jocul de cazino online Vegas After Party gratuit

Vegas after Party Slot Game” este un joc de cazino de tip slot gratuit in care sampania este simbolul ce aduce 1, 3 sau 10 rotiri gratuite, daca se afiseaza in numar de 3, 4 sau 5 oriunde pe rolele aparatului de slot. 777 este simbolul ce simbolizeaza norocul sau marile castiguri si poate completa orice combinatie, inlocuid alte simboluri, cu exceptia sampaniei.. afisarea a 5 astfel de simboluri va aduce cel mai mare premiu din acest video joc.

Aspectul si efectele sonore ale Vegas after Party Slot Game sunt realizate astfel ca jucatorul sa aiba partea de cea mai buna experienta de joc. Poti primi bilete la Las Vegas si poti invarti rolele in acest joc de aparat de slot minunat.Daca ti-a pulacut descrierea si caracteristicile acestui joc de pacanele, cu siguranta vei avea o experienta de joc deosebita. Nu este nevoie sa te inregistrezi sau sa faci un depozit.

No comments

Leave a Reply