Alege Pacanele

Urban Lady Love Story

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Urban Lady Love Story

Jocul de cazino online Urban Lady Love Story gratuitUrban Lady Love Story este jocul de cazino care este gata sa va duca la o calatorie romantica unde va puteti bucura de un loc de nunta cu acest joc de tip slot video. Jocul are culori vibrante care sunt in nuante rosii, violete si roz. Poate fi redat atat pe computer, cat si pe dispozitivul mobil.

Jocul de cazino online Urban Lady Love Story gratuit

 

Jocul este jucat pe 5 role cu 25 de linii de castig. Jucatorul va trebui doar sa stabileasca valoarea monedei si dupa aceasta, el poate sa stea si sa se bucure de acest joc prin rotirea rolei sau prin setarea jocului automat pentru a muta rotirile.

Pentru ca jucatorul sa se bucure de povestea de dragoste, ar trebui sa aiba si iubitori. Fata cu parul blond care are o floare in par are doi baieti. Exista un om casual care are doar un trandafir simplu de oferit sa-si arate iubirea lui adevarata, iar celalalt este un operator bun, gata sa o iubeasca si sa ii dea daruri scumpe.

Simboluri de joc de cazino

Rotile acestui joc, au fost decorate folosind toate simbolurile dragostei. Exista o satin roz care are inimile stralucitoare stralucitoare pe simbolurile cartii de joc. Fonturile au fost lustruite pentru aceste carduri de inalta valoare. Alte simboluri includ flori de trandafiri cu inel de rubin care stralucesc alte simboluri si exista o batai sexy care se joaca cu rotirea rolelor. Doamna este un simbol salbatic si se roteste la 2, 3, 4 sau 5 pentru a lucra ca inlocuitor. Scatterul jocului duce la 15 rotiri gratuite.

No comments

Leave a Reply