Alege Pacanele

Tropicana

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Tropicana

Jocul de cazino online Tropicana gratuitTropicana este un joc slot simplu creat de echipa producatorilor de sloturi video SGS Universal. Acest joc de pacanele plin de bucurie este narat in jurul unei vacante fericite sub soarele fierbinte si pe o plaja tropicala. Toate elementele din acest joc sunt legate de tema. De fapt, exista fructe tropicale, animale tropicale si chiar frumoase doamne exotice pe aceasta plaja frumoasa si insorita. Deci, aceasta plaja particulara are tot ceea ce ati fi dorit vreodata in timp ce petreceti o vacanta aventuroasa si vesela si cu voie buna.

Jocul de cazino online Tropicana gratuit

 

Pe de alta parte, aceste doamne de pe plaja asteapta cu caldura acolo sa va ofere premii care sunt capabile sa va faca sa indepliniti adevarate vise cele mai ascunse. De fapt, aceste doamne lucreaza aici ca pe niste scatters ale acestui uimitor slot video gratuit. Ele sunt atat de generoase si deschid usa camerei speciale, unde rotirile sunt gratuite, pana la 12 runde. Pe de alta parte, toate premiile obtinute de la aceste doamne vor fi multiplicate de 3 ori. Ele au, de asemenea, capacitatea de a oferi un premiu individual de pana la 25.000 de monede. Simbolul wild este, de asemenea, un simbol foarte puternic in acest joc de pacanele gratuit. Wild este, de asemenea, cheia celui mai mare jackpot de 45.000 de monede din aceasta masina de pacanele gratuita.

Pentru a accesa toate aceste premii ale acestei masini de tip slot video gratuita, tot ce trebuie sa faceti este sa faceti un pariu. Oricum, cu cat pariul este mai mare, cu atat ar fi mai bine recompensa. Sistemul de pariuri al acestui slot gratuit va permite sa pariati de la 0,01 de monede la 50 de monede pentru fiecare rotire. Practic, acesta este un slot gratuit cu 5 role, cu 10 linii de plata si 3 randuri.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele