Alege Pacanele

Tropic Paradise

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Tropic Paradise

Jocul de cazino online Tropic Paradise gratuitSlotul online Tropic Paradise este un joc de noroc online pentru tine, daca va place o idee de a scapa sa mearga in paradis tropical, unde puteti gasi hula babes si bautura suficient pentru a va bucura in timp ce va inmuiati in soare, dar mintea ta se va ruga ca furtuna nu va veni.

Jocul de cazino online Tropic Paradise gratuit

 

 

Unele fantezii se vor transforma in realitate cu acest joc. Jocul in sine este bazat pe 5 tambururi cu 20 de linii de castig si este dezvoltat de PlayPearls. Ele va pot mentine cald pentru cea mai lunga perioada.

Tamburele se gasesc in cadrul bambusului cu fundalul insulei.

Joc de noroc cu simboluri speciale

Cel mai mare premiu pe care il puteti castiga in timpul jocului este doar 40 de credite. Acest lucru este rasplatit de simbolul rotirilor gratuite si este deja suficient deoarece vine cu rotiri gratuite. Cu toate acestea, pentru a obtine numarul maxim de rotiri gratuite, va trebui sa obtineti simbolurile maxime. Prin gasirea a 3 simboluri, veti obtine doar 8.00 credite si nu 40.

Cand vine vorba de rotirile gratuite, ar trebui sa stiti numarul de rotiri gratuite pe care le puteti obtine. Sunt de la 8 pana la 40 de ani. Salbaticul jocului este cel mai bun mod prin care puteti obtine mai multe castiguri. Chiar daca, la inceput, salbaticul nu pare ca poate face mult, este suficient de satisfacator, deoarece ii ajuta pe jucator sa obtina o victorie prin completarea combinatiei castigatoare prin inlocuirea altor simboluri.

No comments

Leave a Reply