Alege Pacanele

Triple Star

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Triple Star

Jocul de cazino online Triple Star gratuit„Triple Star” este un joc de aparat de tip slot simplu si clasic, creat de Wazdan Gaming. Este un jooc in care vei regasi simbolurile J, Q, K, A si 10. La prima vedere, interfata poate parea foarte simpla, dar jocul are caracteristici ce il ridica la un alt nivel. In acest caz, aparentele inseala. Acestea fiind spuse, Wazdan a incercat sa pastreze acest jocuri ca la aparate de tip slot gratuit intr-o maniera clasica. Jocul are 5 role si 10 linii castigatoare. Spre deosebire de alte jocuri, fundalul nu este animat, dar muzica va fi cea care te va captiva.

Jocul de cazino online Triple Star gratuit

 
Jocul prezinta caracteristica „auto play”. Daca vrei sa iei o pauza, poti oricand activa aceasta caracteristica. Pentru a intelege mai bine combinatiile castigatoare, verifica tabelul castigurilor. „Triple Star” este un joc de aparat de tip slot online oferit de Wazdan. Jocul combina placut culorile, lucru pe care il vezi imediat ce intri in joc. Recompensele oferite in joc sunt mari si poti chiar incasa 2 jackpot-uri progresive. Asta inseamna ca mai multe pariuri inseamna mai multe castiguri. Valoarea pariului poate aparea intr-o alta moneda decat cea aleasa de tine. Daca vei castiga jackpot-ul, suma va fi trasnformata in moneda aleasa de tine, in momentul in care va fi alocata contului tau.
Pe oricare din liniile active din „Tripla Play” se platesc numai castigurile mari, cu exceptia situatiei in care simbolurile creaza o combinatie castigatoare cu doua simboluri diferite. Vei intelege toate acestea imediat ce intri in joc. Per total, „Triple Star” este un joc distractiv.

No comments

Leave a Reply