Alege Pacanele

Totem Island

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Totem Island

Jocul de cazino online Totem Island gratuitSlotul video Totem Island este despre insula care nu a fost niciodata descoperita de exploratori. Sunt casa unor ritualuri neobisnuite cu potiune acru tasking in timp ce magia care este in abundenta. Insula pare a fi infricosatoare, dar nu trebuie sa lasi niciodata teama sa te copleseasca de localnici din insula asta, chiar daca ei nu se obisnuiesc cu viata de vest, ei sunt inca primitoare si prietenoase cu oamenii care pot gasi acest insula. Jocul de pacanele este generos si va poate ajuta sa castigati pana la 80.000 de credite.

Jocul de cazino online Totem Island gratuit

 

Jocul se deschide pana la o flora inverzita si la animale salbatice neobisnuite. Exista diferite substante care sunt ascunse in pietele deschise si vasele de gatit. Odata cu trecerea timpului, exista o baraca mica care se va deschide in vedere si exista un strain aflat in afara zambind in timp ce isi ascuteste sulita.

Cele 5 role de joc au loc pe un cadru totem care este decorat cu cranii, iar castigarea are loc peste 20 de linii de castig ale jocului.

Joc de pacanele cu simboluri speciale

Capul si mastile au cea mai mare valoare si sunt de 20.000 pana la 80.000 plati maxime. Chiar daca exista doar trei simboluri, puteti castiga in continuare in mii. Scatterul deschide rotirile gratuite cu suficient castig. Acest lucru va ofera mai multe sanse de a obtine premii mai bune, dar fara costuri suplimentare. Jocul bonus va deschide 12 pietre si fiecare ascunde o comoara. Pentru a castiga, trebuie sa potriviti aceste pietre in maniera corecta. Pariul jocului este cuprins intre 0,50 si 2,00 credite.

No comments

Leave a Reply