Alege Pacanele

Three Card Poker Tom Horn

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Three Card Poker Tom Horn

Jocul de cazino online Three Card Poker Tom Horn gratuitThree Card Poker este un joc de pacanele gratuit foarte interesant ce poate fi jucat mai degraba impotriva dealerului decat impotriva altor jucatori. Jocul are un dealer virtual, iar jucatorii vor juca dupa un tipar si un anumit set de reguli. Jocul are 52 de carti, fara wild si fara Joker. Jocul contine doua jocuri, de fapt. Pentru a juca poker, juatorul trebuie sa plaseze pariul. Jocul de poker iti poate spune cand ai avea o mana mai buna decat a dealerului. Jocul Pair Plus iti poate spune daca ai macar o pereche.

Jocul de cazino online Three Card Poker Tom Horn gratuit

 

„Three Card Poker” este un joc de cazino de tip slot online in care jucatorul primeste trei carti cu fata in sus. Dealer-ul primeste trei carti cu fata in jos. Mana este evaluata, iar daca ai plasat un pariu Pair Plus vei fi recompensat conform tabelului castigurilor. Jucatorul trebuie sa apese butonul Fold sau Play pentru mana de poker. Un pariu este egal cu pariul de poker sau ante. Daca dealerul are cel putin un Q iar mana ta este mai mare, castigati amandoi Play and Poker 1:1. Daca dealerul nu se califica in acest joc de aparat de pacanele gratuit, pariurile vor fi inapoiate, indiferent de valoarea mainii. Amandoi pierd pariurile plasate daca dealerul are cel putin un Q iar mana ta este mai mica.
Acesta este un joc de aparat de pacanele gratuit cu trei carti, dar cu sanse duble de castig. O straight flush in timpul Pair Plus aduce un castig de x40 pariul plasat de jucator! Acset joc este foarte interesant.

No comments

Leave a Reply