Alege Pacanele

The Legend Of Shaolin

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

The Legend Of Shaolin

Jocul de cazino online The Legend Of Shaolin gratuitSlotul online Legend of Shaolin Slot se bazeaza pe arme diferite folosite de calugari de lupta. Rotile de pe joc sunt de 5 si exista victorii salbatice si caracteristici bonus care ajuta la obtinerea unor sanse suplimentare de castig.

Jocul de cazino online The Legend Of Shaolin gratuit

 

Jocul de cazino arata fantastic si jocul vine cu o senzatie asiatica. Are o animatie neteda, cu o culoare suficienta si o coloana sonora mai buna, care va face sa va amintiti mai multe despre filmul de arte martiale. Primul lucru pe care il puteti remarca despre acest joc este schema de culoare galben si rosu stralucitor care se extinde pentru a ajunge la tambur.

Titlul este impus pe acoperisul unui templu, iar frunzele se misca usor in jurul lui. Coloanele sunt decorate pe fiecare parte. In fata coloanelor, exista cativa calugari animati care sunt pregatiti sa faca lupta. Marimea pariului de joc incepe la 0,09 pentru fiecare rotire si acest lucru pune jocul in jocurile celor mai mici oameni de buget. Exista o versiune gratuita si puteti sa o exersati fara a risca nici un ban.

Simbolurile slotului online

La capatul inferior exista bastoane de lupta, trident si axe. La urmatoarea valoare, puteti gasi nunchucks si exista diferite simboluri care pot plati progresiv chiar si mai multe monede. Luptatorii galbeni si albastrii sunt mai bine apreciati, urmata de tartacuta portocalie. Fiecare calugar de lupta ar trebui sa aiba cea mai mare masa si exista un castron plin de orez, care merita castigari de top. Ori de cate ori castigi, este posibil sa joci castigurile. Yin Yang simbol decorativ joaca ca un salbatic.

No comments

Leave a Reply