Alege Pacanele

The Great Cashby

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

The Great Cashby

Jocul de cazino online The Great Cashby gratuitThe Great Gatsby – cine poate uita acea poveste de dragoste unica? Exista mister si poveste de dragoste si asta este ceea ce Genesis Gaming a incercat sa captureze in acest slot video numit in mod corespunzator Great Cashby.

Jocul de cazino online The Great Cashby gratuit

 

Desi ar fi putut chiar sa mearga inainte si sa faca personajele sa para reale, dezvoltatorii au mizat pentru un aspect mai grafic. Acest lucru sugereaza ca nu doresc sa renunte la experienta jocurilorclasice de pacanele. Cu 25 de linii de plata unde puteti paria 250 $ la maxim, exista o multime de posibilitati de a fugi. Jucatorii mici nu ar trebui sa se sperie inca, intervalul minim de pariere incepe de la 0,01 monede. Plata maxima este de 2.000 de ori pariul – si este destul de ridicat in comparatie cu alte jocuri de tip slot video gratuite.

Dupa ce incarcati banii si rotiti rolele, jocul de pacanele se desfasoara lejer. Muzica de fundal va va alerta ritmul inimii in timp ce cele trei personaje principale se lupta sa-si gaseasca spatiul pe sloturi. Desigur, exista o sticla de sampanie care actioneaza ca simbol salbatic. Dar acest slot video gratuit are o multime de runde bonus care va vor duce mai departe in intriga actiunii.

In timpul rundei bonusului, veti fi dus la un alt ecran care prezinta un bar. Va exista un slot video mini in bar cu trei role. Exista un alt tabel de plata, unde valoarea monedelor de pe aceste role este listata. Puteti trece de la un nivel la altul daca reusiti sa obtineti rezultatele dorite in jocul anterior.

Exista distractie, mister si o multime de gratie in acest joc, care este in conformitate cu tema si despre care credem ca Genesis Gaming au fost portretizate perfect.

No comments

Leave a Reply