Alege Pacanele

The Great Cabaret

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

The Great Cabaret

Jocul de cazino online The Great Cabaret gratuitJocul de pacanele The Great Cabaret este jocul in care jucatorul se intalneste cu doamne clare si frumoase, cu sampanie si vin. Jocul va ofera o mare sansa de a va bucura de noapte si este atat distractiv si distractiv.

Jocul de cazino online The Great Cabaret gratuit

 

Casino Technology a dezvoltat jocul pentru a aduce inapoi viata de noapte din Paris in anii ’20. Aici stelele au putut sa se amestece fara a avea granite. Jocul are muzica de jazz potrivita cu designul de joc, care arata puternic luminat.

Modul de joc este usor si poate fi previzibil. Jucatorul nu trebuie sa inteleaga sau sa invete nimic inainte de a incepe sa roteasca rolele in masura in care are cunostinte de baza despre sloturi.

Jocul se bazeaza pe 9 linii de plata fixe, 3 randuri si 5 role. Jucatorul poate paria 9 monede pentru fiecare rotire si valoarea monedei nu depaseste 0,50 dolari. Aceasta inseamna ca cea mai mare suma de pariat este de 4,5 dolari. Acest lucru arata ca jocul nu este pentru rolele inalte.

Simboluri de joc

Simbolurile jocului de pacanele incep cu viola, minge si jokeri. Toti sunt placuti ochiului. Alte simboluri sunt dansatoare de bruneta, roscata si blonda de la cabaret. Rochia si dansatorii blonzi platesc cea mai mare suma, care este de 750 de monede pentru cinci dintre ei. Simbolurile speciale sunt salbaticul care este un palamar nebun si conduce la 2500 de monede prin obtinerea a patru dintre ele. Jackpot-ul este de 10.000 de monede obtinandu-se cinci. Fata bruneta seducatoare este o risipa si duce la 1000 de monede, obtinandu-i cinci. Se livreaza cu 15 rotiri gratuite si un multiplicator de 3 ori.

No comments

Leave a Reply