Alege Pacanele

The Giant

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

The Giant

Jocul de cazino online The Giant gratuitSlotul video Giant este un joc de cazino online gasit pe site-ul Fugaso si are 5 role. Cu jocurile salbatice uriase, care ar putea declansa re-spinsurile, jucatorii s-ar putea confrunta cu premii, deoarece jocul este cunoscut ca avand o volatilitate medie.

Jocul de cazino online The Giant gratuit

 

Jocul de cazino se bazase pe povestea clasica a lui a lui Jack si vrejul de fasole. Povestea este despre un baiat mic si sarac numit Jack care a primit fasole magica si a reusit sa obtina bogatie datoritalor. Simbolurile jocului se bazeaza pe povestirile clasice de folclor, cum ar fi statuile fermecate ale razboinicilor antice, cuferele pline de comori, zane magice si copaci vorbitoare. Exista un gigant prietenos care se uita la actiunea jocului.

Ideea din spatele temei este de a fura de la gigant. Aceasta ar trebui sa incerce sa faca un jucator al acestui slot video. Pentru a lua castigul, jucatorul ar trebui sa roteasca rolele sperand sa se potriveasca cu trei sau chiar mai multe simboluri de potrivire care apar pe linii de plata active. Simbolul ravnit al jocului este o cutie de comori si poate duce la o castigare de 250 xs. Pentru a juca, jucatorul poate alege sa joace cu 0,10 credite sau 100 de credite.

Gigantul este o salbatica care se extinde si se gaseste pe pozitia 2, 3 sau 4. Aceasta inseamna ca este posibil sa obtineti castiguri mari care pot fi declansate pe linii de plata diferite pentru a obtine o suma suficienta de plata acumulata.

No comments

Leave a Reply