Alege Pacanele

The Falcon Huntress

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

The Falcon Huntress

Jocul de cazino online The Falcon Huntress gratuitSlotul video Falcon Huntress este jocul de cazino bazat pe 9 linii de castig cu 5 role. Jocul se bazeaza pe tema mongola si se bazeaza pe o vanatoare cu ulii. Acesta ofera caracteristica jocului bonus care recompenseaza jucatorul cu cel putin 20 rotiri gratuite. Cu toate acestea, acest lucru este declansat aleatoriu de functiile de extindere a castigurilor. Simbolul castigator se poate extinde si poate acoperi intreaga bobina pentru a obtine castiguri chiar mari. Prin obtinerea vanatorului Falcon pe intregul ecran, acesta poate duce la castigarea a 10.052 de ori miza.

Jocul de cazino online The Falcon Huntress gratuit

 

Jocul poate fi jucat cu 10p pana la 100 de dolari pentru fiecare rotire si este suportat pe tableta, pe mobil si pe desktop. Cu tema mongola, jocul este volatil si declanseaza caracteristicile de castig extindere in care simbolul castigator se poate extinde si poate ajunge la castigurile mari. Exista, de asemenea, o caracteristica de joc bonus in care este posibil sa obtineti pana la 20 de rotiri gratuite si prin castigarea cu rotiri gratuite, jucatorul poate obtine de 10.000 de ori miza.

Simbolurile slotului video Falcon Huntress

Jocul aduce in minte vanatorul de vultur Mongolia de 13 ani. Acest lucru explica senzatia si aspectul acestui joc. Jocul este setat in templu, iar rolele au carti de joc de 10, J, Q si K. Altele sunt Ayak baus, oua de flacon si pene. Flacon huntress este cea mai valoroasa si poate duce la victorie cu doar doua simboluri. Falconul de aur este o salbaticie a jocului si poate inlocui alte simboluri.

No comments

Leave a Reply