Alege Pacanele

Texas Holdem PariPlay

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Texas Holdem PariPlay

Jocul de cazino online Texas Holdem PariPlay gratuitLozul razuibil Texas Hold’em este un joc de cazino si se bazeaza pe jocul popular de poker cunoscut sub numele de Texas Hold’em. Cu toate acestea, rezultatele acestui joc se bazeaza pe noroc. Ceea ce aveti nevoie in joc este sa obtineti doar un singur As si platile in randuri pot atinge un jackpot de 10.000 de ori suma pariata cu o Quinta Royala.

Jocul de cazino online Texas Holdem PariPlay gratuit

 

Puteti alege nivelul pariurilor care incepe de la 1 pana la 10 si puteti sa va ocupati de carti. Cele cinci maini de poker pot fi facute cu 7 carti si se platesc pe tabelul de plati. Victoriile sunt date imediat.

Chiar daca acest joc de cazino online poate avea unele caracteristici din Texas Hold’em, el are si alte caracteristici care pot face pe cineva sa se gandeasca la video poker cu loz razuibil. Asa cum se intampla in cazul jocului de video poker, nu veti incerca sa jucati cu adversarii, ci jucati impotriva casei.

Atunci cand jocul de poker video este jucat folosind un format de draw poker, jocul va incepe asa cum se intampla cu mana de Texas Hold’em. Veti primi doua carti, in timp ce alte cinci vor fi impartite. Asa cum se intampla cu jocul obisnuit, faceti mana pornind de la cele doua carti initiale si cu celelalte cinci carti. Cu toate acestea, in timp ce jucati acest joc de pacanele online, atunci cartile vor fi plasate cu fata in jos. Acesta este motivul pentru care se stie ca tine de noroc, deoarece nu stiti ce tip de carti trebuie sa alegeti.

Ecranul jocului arata ca o masa obisnuita de poker si este acoperit cu postav verde.

No comments

Leave a Reply