Alege Pacanele

Temple of Luxor

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Temple of Luxor

Jocul de cazino online Temple of Luxor gratuitTemple of Luxor este locul in care incepe toata distractia. Designul unic si impactul vizual al acestui joc de pacanele il diferentiaza de restul. La prima vedere, se pare ca ecranul este impartit in doua. Puteti vedea clar ca sloturile au cateva simboluri antice africane. Mergand mai departe descoperi ca este situat in nimeni altul decat Egiptul Antic. De ce nu suntem surprinsi? Egiptul a fost tema pentru multe sloturi online in trecut. Dar aceasta este clar distinct vizual. Incercati sa jucati sloturile gratuite pentru a intelege mai bine jocul.

Jocul de cazino online Temple of Luxor gratuit

 

Exista cinci role in doua ecrane – impartite cu un alt pilon hieroglific. In total, aceste 10 bobine au 100 de linii de plata. Printre cele mai mari simboluri platitoare se afla patru zei egipteni. Da, Anubis, Thoth, Horus si toate acestea sunt simboluri cu plata inalta.

Simbolul salbatic nu ascunde nimic pentru imaginatie – este clar scris “WILD” – din fericire nu in hieroglife. Caracteristica bonus in acest joc de pacanele gratuit este comuna. Cu toate acestea, exista o sansa de a castiga de 5.000 de ori miza in aceasta runda.

Cand doua simboluri Ankh apar pe role, atunci primiti zece rotiri gratuite la inceput. Cele doua role se pot uni si impreuna cu ele va fi un stalp central care formeaza bobina salbatica. Deci acum puteti juca ambele 50 de linii de plata. Daca aterizati mai multe simboluri bonus, puteti declansa din nou zece rotiri gratuite. Aceasta este o sansa foarte buna de a oferi mari recompense. Daca va aflati in aceasta masina de slot online, trebuie sa aveti grija ca aceasta parte a jocului sa castige cel mai mult.

No comments

Leave a Reply