Alege Pacanele

Talismans Of Fortune

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Talismans Of Fortune

Jocul de cazino online Talismans Of Fortune gratuitSlotul video Talismans of Fortune este jocul bazat pe tema chineza si este umplut cu simboluri norocoase precum usturoiul, monedele si broastele. Exista 5 role care arata asa cum au fost construite in magazinul traditional si exista o radacina clasica de piatra verde peste ele. Exista coloane robuste pe fiecare parte si exista caracteristici decorative, cum ar fi felinarele de hartie, dragonii cravate care sunt punctate in jurul senzatiei autentice orientale.

Jocul de cazino online Talismans Of Fortune gratuit

 

Jucatorii acestui joc de pacanele se pot bucura de unele caracteristici bonus, cu scantei speciale si rotiri gratuite. Puteti obtine mai multe plati daca simbolul salbatic inlocuieste alte simboluri pentru a termina combinatia castigatoare.

Cele 9 linii de castig ale jocului se platesc incepand cu partea stanga catre partea dreapta. Cel mai mic pariu este 0.09.

Simboluri slotului video Talismans of Fortune

Simbolurile jocului de pacanele sunt despre noroc si unele sunt cunoscute de unii oameni. Exista un catel de aur de usturoi, o moneda si floare de lotus. Altele sunt simbolul tiparit cu o cheie de aur. Exista peste elaborat cu statui Buddha, broasca de aur care este inconjurata de monede si vaza albastra, care este cel mai bun simbol platitor. Caseta de aur norocos este o salbaticie si o risipa a jocului.

Cand jucatorul aterizeaza simbolurile potrivite la liniile de castig, dar el gaseste un decalaj in secventa, atunci el va castiga in continuare daca simbolul cutie de aur se gaseste in decalaj. Deoarece acelasi simbol este si scatterul, atunci cand jucatorul primeste 3 dintre ele, atunci el va primi rotiri gratuite si o victorie.

No comments

Leave a Reply