Alege Pacanele

Sugar Rush Summer Time

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Sugar Rush Summer Time

Jocul de cazino online Sugar Rush Summer Time gratuitSugar Rush – Sumer este un joc de cazino cu sunete noi, animatii si grafica. Se bazeaza pe slotul video original Sugar Rush, dar are un nivel nou de vopsea. Editia de vara are 20 linii de plata fixe, 3 randuri si 5 role. Se livreaza cu turta dulce ca wild, iar ursii de jeleui ca niste icoane scatter cu runda bonus de constructie a turnului.

Jocul de cazino online Sugar Rush Summer Time gratuit

 

Liniile de joc pentru slotul video nu pot fi ajustate, ceea ce inseamna ca ori de cate ori un jucator joaca, spinul va fi inmultit de 20 de ori. Jucatorul poate decide cat de mult este dispus sa parieze si acesta este cuprins intre 1 si 10 monede disponibile si marimea monedei poate fi de la 0,01 pana la 0,50.

Chiar daca jocul este similar cu alte titluri Sugar Rush, acesta are unele dintre caracteristicile unice si acestea sunt fundal Candy Street, care va fi inlocuit folosind noua locatie pe plaja. Cu toate acestea, personajele jocului continua sa fie aceleasi. Simbolurile cartilor de joc comune care pornesc de la as pana la regina, au revenit, dar sunt si alte simboluri incluse, cum ar fi bezele si stele gumate. Ceea ce face ca aceste simboluri sa fie diferite este ca au fost reinnoite pentru a avea o noua fata pentru vara. Fiecare fata vine cu palaria de paie si ochelarii de soare.

Simbolul salbatic este un cocktail de fructe rosu, iar rotirile gratuite si-au schimbat grafica cu lampi langa palmieri, cu un schimb de viteze in sus. Optiunea pentru cladirea turnului se gaseste si in slotul video Sugar Rush – Summer si este activata cand se gasesc trei simboluri de cocktailuri pe liniile de castig.

No comments

Leave a Reply