Alege Pacanele

Star Trex

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Star Trex

Jocul de cazino online Star Trex gratuitSlotul online Star Trex este un joc de pacanele dezvoltat de PlayPearls si tema sa este despre dinozauri care traiesc intr-o galaxie indepartata. Dinozaurii au fost capabili sa devina ostili si au furie care nu poate fi stinsa cu usurinta.

Jocul de cazino online Star Trex gratuit

 

Jocul este un joc special si are o grafica interesanta si vibranta pe care va asteptati sa o accesati online. Tema este clara ori de cate ori incarcati rolele si totul este despre dinozauri. Cu toate acestea, astfel de dinozauri nu sunt obisnuite, deoarece traiesc intr-o galaxie indepartata.

Dinozaurii nu doresc pacea, ci doar doresc distrugere. Simbolurile de pe role sunt Artizanat de spatiu, Tyrannosaurus Rex, Biceraptori si Parabella. Jocul se refera la soldatii dinozaurilor care au scapat de funiile experientei pamantesti si au creat o noua viata in spatiul cosmic.

Joc de pacanele cu simboluri speciale

Dualul jocului are loc intre Pedro Dactylus si T-Rex. Videoclipul are loc pe 25 de linii de plata cu 5 role. Daca va place rotirile gratuite, atunci veti putea obtine 30 de rotiri. Sarbatoarea jocului este T-Rex, iar daca l-ai fi reusit sa-l primesti, atunci el va inlocui alte simboluri, dar nu si scatterul sau jocul bonus.

Simbolul vanator de recompense este simbolul rotirii gratuite si obtinerea a 3 pana la 5 da 30 de rotiri. Alte rotiri ofera un bonus de vanatoare spatiala care se activeaza prin obtinerea navei spatiale care actioneaza ca simbolul bonus. Cand modul este activat, atunci jucatorul trebuie sa aleaga oricare dintre planetele disponibile. Duelul galactic duel devine activat prin obtinerea a 3 simboluri Petro Dactylus.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele