Alege Pacanele

Stampede

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Stampede

Jocul de cazino online Stampede gratuitPeisajul salbatic din Africa este fascinant si multi barbati au vizitat si au povestit povestea sa ca filme si carti. Acum este timpul sa aduci savana africana intr-un slot online.

Jocul de cazino online Stampede gratuit

 

Fundalul jocului de pacanele se desfasoara in jurul valorii de savana la amurg. Cerul s-a transformat intr-o portocala si se pare ca a luat foc. Butoanele de comanda se gasesc in contrastul puternic din prim-plan.

Caracteristicile jocului de pacanele Stampede

Rotile jocului sunt 5, dar jucatorul are 243 de moduri pe care le poate folosi pentru a castiga. El poate ridica pariul si poate incepe sa joace imediat. El poate de asemenea sa activeze modul autospin pentru a permite slotului online sa continue sa ruleze chiar si cu aceeasi setare de ceva timp. Cand jucatorul da click pe butonul de pariere dupa ce a castigat, are sansa de a dubla recompensele folosind optiunea de pariere.

Simboluri de joc

Jucatorul poate paria cat mai multe credite, astfel incat sa se poata bucura de varianta scazuta a jocului. Este posibil sa inscrieti un premiu mic frecvent comparativ cu lovirea unui jackpot dintr-o data. Acest lucru face ca sarcina sa fie utila. Jocul are pictograma clasica a cartii si sunt urmate de multe animale salbatice, cum ar fi leii, gatlejenii, ghepardul si rinocerii.

Soarele care se ridica este puternicul simbol al stampedei si se gaseste pe 3 bobine centrale. Fiecare dintre ele este capabil sa inlocuiasca simbolul de baza si sa sporeasca sansa de a marca noua combinatie castigatoare. Contrar a ceea ce este comun, o salbaticie a acestui joc de pacanele nu are un multiplicator.

No comments

Leave a Reply