Alege Pacanele

Spectra

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Spectra

Jocul de cazino online Spectra gratuitSpectra este jocul de pacanele online care are cel mai bun design si un univers complex cu cele mai bune detalii pe care le poate juca toata lumea. Jocul este minimalist si eficient. Jocul este slot video si se bazeaza pe estetica din anii 1980. Jocul invoca un pic din Tron, care este un film in care protagonistii au fost prinsi in universul generat de calculator.

Jocul de cazino online Spectra gratuit

 

Jocul iese in evidenta din toate jocurile pe care le-ati jucat inainte si acest lucru se datoreaza faptului ca are un univers grafic special. Jocul arata simplu si are un fundal negru cu simbolurile neonului. Ele stralucesc inaintea ochilor jucatorului. Comanda si simbolurile sunt minimaliste si, in acelasi timp, capturiaza ochii. Universul jocului este inspirat de Tron. Jocul este conceput pentru a atrage noii jucatori si veterani care sunt interesati de jocul tematic SF.

Slotul video se bazeaza pe 30 de linii de plata cu 5 role si toate sunt fixe. Prin obtinerea acelorasi simboluri pe astfel de linii de castig, primiti premiul in bani. Bara de comanda va face sa alegeti pariul inainte de urmatoarea rotire.

Simboluri de joc

Castigarea se bazeaza pe marimea pariului si pe simboluri. In cazul in care va simtiti prea norocosi, veti dori sa pariati in plus pentru a castiga mare. Jocul are, de asemenea, modul autospin de joc, astfel incat rotatia se poate misca automat.
Simbolurile slotului video sunt pentagonul, rombul, patratul, triunghiul si cercul. Altele sunt semne bar, clopot si trifoi trifoi.

No comments

Leave a Reply