Alege Pacanele

Soccer Safari

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Soccer Safari

Jocul de cazino online Soccer Safari gratuitAcest joc de cazinou a fost introdus in timpul Cupei Mondiale de Fotbal din 2010 de catre dezvoltatorul de jocuri Microgaming. Jocul este extrem de distractiv si plin de actiuni. Nu exista nici o modalitate de a te plictisi in timp ce jucati acest slot video excelent oferit gratuit.

Oricum, acest slot uimitor nu are oameni ca jucatori. In schimb, acest joc de slot extrem de racoros gratuit are gramada de animale ca jucatori de fotbal. Nu numai ca toti spectatorii si chiar comentatorii acestui joc sunt animale. Aceasta aparat de joc uimitor are tot felul de caracteristici bonus. Grafica, animatiile si efectele sonore sunt destul de uimitoare si de o calitate extrem de ridicata fata de alte jocuri slot din aceeasi categorie.

Jocul de cazino online Soccer Safari gratuit

 

Acesta este, de asemenea, un slot cu 5 role si cu uimitorul numar de 30 de linii de plata extinse. Intervalul de pariere permis este destul de larg si in cifre, de la un cent la 20 de centi pe linie. Daca sunteti un jucator nou la jocuri de cazino si cautati optiuni mai putin riscante, puteti merge cu un pariu mai mic. Dar distractia reala este alocata in totalitate numai pariului maxim.

Soccer Safari este pur si simplu un joc de cazinou super cool cu ​​tone de elemente de divertisment. Tema in sine este una plina de bucurie cu o gramada de animale de fotbal. Aceasta liga de fotbal foarte speciala are un set ciudat de echipe de fotbal, cum ar fi bivoli, sacali, rinoceri si porci. Chiar si comentatorii si spectatorii sunt animale. Acest joc de slot extrem de cool este un joc de cazinou online cu 5 tambururi si cu 30 de linii de plata. In afara de distractia nesfarsita, acest joc uimitor online este capabil sa ofere si premii fantastice.

Jocul incepe ca orice alt joc slot video, cu un pariu. De fapt, exista o multime de optiuni disponibile pentru jucatori atunci cand vine vorba de pariuri si incepe cu un cent si poate fi ridicata pana la 20 de centi pe linie.

Simbolul wild pentru acest joc de slot extrem de cool este Zebra. Exista, de asemenea si un scatter reprezentat de simbolul trofeului. Doua simboluri scatter sunt capabile sa ofere castiguri scatter, in timp ce trei simboluir sunt capabile sa deblocheze o runda bonus numita “Go for Goal”. Acesta este practic un joc de fotbal cu lovituri de departajare si cu multa distractie si o colectie minunata de premii minunate.

No comments

Leave a Reply