Alege Pacanele

Slotomoji

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Slotomoji

Jocul de cazino online Slotomoji gratuitSlotul video Slotomoji este bazat pe 5 role cu 10 linii de pariuri fixe. Este diferit de jocurile de pacanele normale bazate pe zeite si traditii. Au setarile mainstream si totul este despre fetele zambitoare cu emoticoane. Jocul este jucat cu jucatori cu risc ridicat si poate oferi recompense de 10.000 de monede pe fiecare linie. Puteti adauga multiplicatorul infinit cand jucati jocul bonus si va veti bucura de jackpotul care va depasi media.

Jocul de cazino online Slotomoji gratuit

 

Pariuri si caracteristici: este posibil sa se joace peste 10 monede pentru fiecare linie si este evaluat pornind de la 0,01 pana la 1 credit. Ofera suficienta libertate jucatorilor, indiferent de experienta lor. Chiar daca jocul nu are un risc prea mare ca implicit, acesta ofera un joc optional in care puteti alege o carte cu fata in jos si daca este mai mare decat cea a dealerului, veti castiga. Cu toate acestea, nu ar trebui sa-l excesati, deoarece ati putea pierde.

Bonusuri si simboluri

Puteti gasi 10 simboluri emoji care apar ca pictogramele obisnuite ale jocului. Ele apar in singular si platesc incepand de la stanga spre dreapta. Jocul poate ajunge pana la 10.000 de monede pentru fiecare linie de plata. Cu toate acestea, nu este vorba numai de faptul ca acestea sunt doua simboluri cu cea mai mare platitoare, care au cel putin 1.000 de monede si acest lucru este ceva rar.

Cel mai bun emoji din joc este simbolul salbatic extins. Saracia poate inlocui alte simboluri si va activa caracteristica respin, chiar daca este numai una gasita pe role.

No comments

Leave a Reply