Alege Pacanele

Showtime Reels

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Showtime Reels

Jocul de cazino online Showtime Reels gratuitDaca aveti placerea de a urmari spectacolul de pe Broadway, cum ar fi Lakers si Showtime, trebuie sa va asteptati sa obtineti experienta care ofera divertisment pur. Cu toate acestea, in acest joc de pacanele, cuvantul showtime vine cu un inteles suplimentar.
Showtime nu este conceptul ascuns cand vine vorba despre genul de sloturi online. Unii dezvoltatori doresc sa foloseasca acest termen doar ca modalitate de a obtine inspiratia.

Jocul de cazino online Showtime Reels gratuit

 

Caracteristicile jocului de cazino

Jocul te duce inapoi in 1950 si este de vechea scoala care lumineaza banner cu ea. Fiecare rola va fi capabila sa se aprinda singura, iar intreaga lume va fi iluminata. Acesta este aspectul clasic si are nuanta nostalgiei care vine cu el. Jocul este estetic si are un numar de farmec si caracter cu el. Cilindrii se comporta ca piesa centrala a spectacolului in sine si veti vedea cateva filme care se vor rostogoli la dreapta si la stanga slotului online.

Simboluri de joc

Simbolurile jocului de cazino readuce tema. Puteti gasi scaunele pentru film, ochelarii 3D, proiectorul, taierea directorului, cornul difuzorului, bauturile, popcornul si biletele de intrare. Fiecare simbol pare ciudat si mai mare. Aceasta inseamna ca poate aparea pe ecran. Slotul online arata colorat, dar la un anumit nivel este lipsit de griji. Caracteristicile cazinoului arata rece si peretii din stanga si din dreapta sunt in rosu rosu. Acestia pot de asemenea sa detina pariul si afisajul castigator in partea stanga a mesei de plata si in partea dreapta.

 

No comments

Leave a Reply