Alege Pacanele

Shaman Spirit

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Shaman Spirit

Jocul de cazino online Shaman Spirit gratuitCand vine vorba de sloturi video, atunci samanismul nu se limiteaza la cultura nativ americana. Samanul a fost legat de diferite zone din intreaga lume si a fost privit ca o legatura cu lumea spirituala. Aveau de asemenea capacitatea de vindecare.

Jocul de cazino online Shaman Spirit gratuit

 

Jocul de pacanele are cinci role, douazeci si cinci de linii de plata cu trei randuri. Tamburele au fost formate in modul in care acestea pot bate impreuna pe lemn si linii de plata au fost ilustrate cu pene albe. In spatele rolelor, puteti vedea soarele intr-o scena pretioasa. Toate simbolurile gasite pe jocul de tip slot video sunt legate si includ samanul cu asistentul, un pumnal, o fata, lupul, tomahawks incrucisate, vultur, pole totem, bijuterii si tepee. Simbolul salbatic al jocului de pacanee este lupul alb si inlocuieste pe altele, cu exceptia unei scatter. Poatere dubla castigurile de baza pentru care a ajutat-o ​​sa faca. Un catcher de vis este o risipa a jocului si activeaza rotirile gratuite.

Caracteristici bonus pentru slotul video

Rotirea gratuita: acest lucru este declansat prin aterizarea a trei sau mai multe simboluri Dreamcatcher in orice loc de pe role. Este o runda de basm, dar vine cu un multiplicator pentru castiguri diferite pe care le primeste un jucator.

Joc de pacanele cu caracteristica

Daca obtineti o victorie, atunci puteti sa pariati cu mai multe puncte. Trebuie doar sa selectati si sa dublati butonul. Cu aceasta puteti castiga pana la 3200.000 de monede si cinci piese corecte. Alegerea gresita va poate face sa pierdeti toata castigarea pe care ati facut-o.

No comments

Leave a Reply