Alege Pacanele

Secret Garden

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Secret Garden

Jocul de cazino online Secret Garden gratuitSecret garden slot machineeste un jocuri ca la aparate gratuit cu 25 de linii castigatoare si 5 role. Jocul este un secret pentru cei ce au sansa de a se strecura intr-o gradina. Tema jocului prezinta plante frumoase si uimitoare si animale magnifice. Caracteristicile jocului includ sansa de a juca in modul auto play.

Jocul de cazino online Secret Garden gratuit

Secret garden slot machine” este un joc de cazino de tip slot gratuit plin de culori vibrante. Multumita numarului in crestere de oameni care joaca acest joc, totul este foarte atragator. Jocul este dragut , iar fundalul face parte din tema, prezentand zone impadurite si busteni. Functiile jocului se afla in partea de jos a ecranului, in culori inchise. Este ca si cum aceste butoane ar forma o carare. Jucatorii pot schimba pariul apasand butonul corespunzator. Jucatorii pot alege si liniile castigatiare active cu care doresc sa joace. Cu cat mai mare este pariul plasat, cu atat mai mare va fi si castigul incasat.

Simbolurile jocului

Simbolurile jocului fac parte din tema si includ copaci, ciuperci, flori galbene, floarea soareui, buburuze, fluturi, libelule, pasari albatsre, pasari rosii, curcubee, soare, tranafiri si lacate de aur. Lacatul de aur este simbolul wild si poate multiplica castigul din joc.

No comments

Leave a Reply