Alege Pacanele

Schlagermillions

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Schlagermillions

Jocul de cazino online Schlagermillions gratuitAcesta este un joc de tip slot video care se concentreaza exclusiv pe muzica, iar muzica este ca vei ajunge in acest joc de pacanele. De fapt, muzica de fundal este una dintre cele mai bune.

Jocul de cazino online Schlagermillions gratuit

 

Jocurile Genesis s-au pastrat inca odata cu tema. Exista 5 linii de plata active pe acest slot video. Dar rasucirea in acest joc este ca poti folosi pariuri diferite pentru diferite linii de plata. Ganditi-va ca exista o sansa mai mare de a ateriza un pariu imens pe o anumita linie de plata? Plasati un pariu mai mare numai pentru acea linie. Acest lucru este extrem de rar pentru ca un joc online automat sa aiba aceasta caracteristica. Dar, din nou, Genesis Gaming va asigura ca va ofera ceva diferit in fiecare dintre sloturile sale. In afara de aceasta, acest slot are toate caracteristicile moderne precum rotiri gratuite, simboluri scatter si salbatice.

Acest slot video accepta pana la cinci monede pe fiecare linie. Valoarea monedei variaza intre 0,01 si 4 euro. Chiar daca intervalul de pariere este mai mic, puteti sa il variati conform dorintelor voastre. Puteti indexa platile de la 5 pana la de 200 de ori pariul. Puteti face clic pe optiunea “auto play” astfel incat rolele sa continue sa se roteasca automat si sa va primeasca recompense.

Exista o alta caracteristica interesanta numita “duble up” si “triple up”. Puteti folosi aceste butoane pentru a va inmulti castigurile. Simbolul “stea” este salbaticul care va inlocui toate simbolurile, cu exceptia simbolului scatter. Deci, desi exista cateva modificari aici si acolo, jocul de baza al acestei masini slot gratuite ramane acelasi. Noii jucatori nu il vor considera greu de inteles.

No comments

Leave a Reply