Alege Pacanele

Scary Fruits

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Scary Fruits

Jocul de cazino online Scary Fruits gratuitScary Fruit este un joc de pacanele ce explodeaza de culoare atunci cand rolele incep sa se invarta. Tema jocului este clasica, dar plina de surprize. Simbolurile fructelor par sa fie pregatite de Halloween. Sundalul jocului este perfectionat prin pietrele imprastiate la baza ecranului. Elementele nu sunt multe, dar jocul este impresionant.

Jocul de cazino online Scary Fruits gratuit

 

Acest joc de aparat de slot este echipat cu 20 de linii castigatiare, 3 randuri si 5 role. Pariul minim este 1,00, iar pariul maxim este de 40,00. Poti activa caracteristica auto spin oricand doresti.

Scary Fruits este jocul de aparat de slot ce impresioneaza prin animatie. Jocul este simplu, dar plin de surprize si caracteristici ce te vor ajuta.

Simbolurile jocului

Atunci cand apare simbolul wild, te vei putea bucura de castiguri usoare si asta multumita faptului ca acest simbol are capacitatea de a inlocui celelalte simboluri pentru a crea combinatii castigatoare. Poti castiga si rotiri gratuite atunci cnad afisezi simbolul pietrei funerare. Ochiul infricosator aduce jocul bonus. Atunci cand apare pe rolele aparatului de pacanele, iti va aduce castiguri suplimentare. Chiar daca jocul are un aspect obisnuit, castigurile sunt uriase si sunt greu de intalnit in alte jocuri.

No comments

Leave a Reply