Alege Pacanele

Scandinavian Babes

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Scandinavian Babes

Jocul de cazino online Scandinavian Babes gratuitScandinavian Babes” este un joc de aparat de tip slot gratuit creat de Play N’ Go – iar numele vorbeste de la sine. Daca te intrebi de ce este astfel numit, iti spunem noi: deoarece exista si partea masculina a jocului, „Scandinavian Hunks”. Acest joc de cazino de tip slot gratuit prezinta domnisoare scndinave dragute ce aoar pe rolele aparatului de slot, intr-un fundal de gheata, a carui grafica iti va da fiori chiar si in mijlocul verii. Exista multe runde bonus, numite Dancing Girls si Free Spin. Alte jocuri de cazino online gratuite similare, oferite de cei de la Play N’ Go sunt: „Scandinavian Hunks” si „Riches of Ra”.

Jocul de cazino online Scandinavian Babes gratuit

 

Acest joc cu 5 role si 15 linii castigatoare are un aspect foarte ingrijit. Grafica este de calitate superioara. Regulile urmate in joc sunt foarte simple si clasice.

Acest joc de aparat de tip slot online „Scandinavian Babes” este oferite de cei de la Play N’ Go. Simbolul scatter din joc este reprezentat de fete. Exista si un mini joc cu fete ce danseaza, care iti va aduce credite bonus. Daca se afiseaza 5 astfel de simboluri cu fete, jucatorul primeste o runda de 15 rotiri gratuite. In modul Gamble, jucatorul pote paria castigurile si poate primi de 5 ori valoarea unui rand sau 2500 de monede – aceasta fiind limita maxima. Imediat ce castigi, intoarce-te la jocul normal, ca sa eviti riscurile mari. Acest joc are o tema unica, asa cum au toate jocurile de tip slot create de Playn Go, cum sunt si: „Wild Blood” si „Rage to Riches”.

Acesta este un joc de cazino de tip slot foarte interesant. Jocul incee cu un filmulet ce prezinta fetele dansatoare. Realismul pozelor si grafica sunt extraordinare, iar animatia uimitoare. Asa ca, daca vrei sa te joci un joc de aparat de tip slot inovativ, acesta este jocul potrivit.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele