Alege Pacanele

Santas Wild Ride

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Santas Wild Ride

Jocul de cazino online Santas Wild Ride gratuitAcest joc de cazino uimitor va ofera o sansa de a va plimba cu marele Mos Craciun, in timp ce distribuie cadouri in ziua de Craciun. Jocul este extrem de distractiv si, in toate aspectele, este un slot video festiv.

In afara de faptul ca acest joc are de asemenea o rata foarte mare de plata. De fapt, acesta ofera cel putin un cadou pentru aproape toate rotirile. Castigurile sunt destul de dese si masive, mai ales cand se ia in considerare pariul maxim permis de 7.50.

Jocul de cazino online Santas Wild Ride gratuit

 

Acesta este de asemenea un joc slot gratuit, cu 243 moduri unice de castig si 5 role foarte bine proiectate. Cea mai buna modalitate de a castiga masiv la acest joc slot gratuit este de fapt activarea rundei de rotiri gratuite care va poate oferi pana la 1.900.000 de monede. Runda de rotiri gratuite a acestui slot video are cateva puternice boosters castigatoare, cum ar fi simbolul wild si simbolul scatter, care nu sunt disponibile cu rundele obisnuite.

Cu acest uimitor joc de cazino online, Microgaming ne-a oferit o oportunitate de a experimenta o plimbare nebuna cu Mos Craciun in ziua de Craciun. Veti fi o parte a echipei sale care distribuie cadouri in intreaga lume si, in plus, veti fi recompensati cu mandrie pentru serviciile voastre pentru marele Mos Craciun.

Jocul este pur si simplu unul dintre cele mai distractive sloturi video cu 5 role si 243 de moduri de a castiga. Simbolurile jocului sunt bine concepute si fiecare reprezinta o parte a calatoriei lui Mos Craciun. Unele dintre ele sunt gustari de Craciun, cum ar fi biscuiti, placinte, sandvis si budinca de Craciun. Aceste simboluri sunt, de asemenea, capabile sa ofere premii, dar destul de mici in dimensiune.

Semne precum Polul Nord, Motocicleta, si Mos Craciun sunt cele mai bine evaluate, dar cel mai bun este scatterul, simbolul cheii Blitzin. Mos Craciun este simbol wild, si este de asemenea capabil de a oferi premii mai mari, care sunt doar pe locul 2 la premii oferite de scatter.

No comments

Leave a Reply