Alege Pacanele

Samurai Sushi

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Samurai Sushi

Jocul de cazino online Samurai Sushi gratuitSlotul video Samurai Sushi este o masina de joc inovatoare si inovativa oferita de gameplay si se bazeaza pe personaje japoneze Sushi. Veti vedea cateva simboluri bizare pe role si vor include simbolul sushi cu parul verde, care este asezat intr-un castron sau un simbol roz de caracatita care poarta castile.

Jocul de cazino online Samurai Sushi gratuit

 

Joc ca la aparate Samurai Sushi are 50 de linii de castig si 5 role si jocul are rotiri gratuite, scatters si simboluri salbatice. Avem un joc salbatic, care este plin de personaje nebunesti si de peste, cu o muzica misterioasa care adauga atmosfera orientala in ea.

Fundalul acestui joc de pacanele este peisajul arid si are o banca din lemn cu o oala care se gaseste la fiecare parte a rolei si exista un cires inflorit care se scufunde in partea de sus a ecranului. Tamburele fusesera asezate in standul de lemn si au franghii legate de stalpi. Muzica din fundal este galopanta cu xilofonul care se aude ocazional in fluiere.

Joc de pacanele cu simboluri speciale

Personajul caracatita roz, care poarta imbracamintea albastra cu o casca metalica, se afla in partea de jos a unui colt in timp ce tinea sabia. Acesta este motivul pentru care jocul este interesant. Este posibil sa modificati pariul facand click pe o sageata de pariu de linie si sa o mutati de la pariul minim de 0,05 pana la pariul maxim de 100 de linii de castig. Acesta ofera o gama incredibila de pariere de la 2,50 pentru fiecare rotire sau 5.000 pentru fiecare rotire.

No comments

Leave a Reply