Alege Pacanele

Royal Secrets EGT

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Royal Secrets EGT

Jocul de cazino online Royal Secrets EGT gratuitJocurile de pacanele produse de Euro Games Technology sunte renumite pentru aparatele de joc cu fructe. Totusi, Royal Secrets vine ca sa dovedeasca ca EGT poate crea de asemenea si sloturi video cu teme unice si originale. Grafica de calitate ridicata si ilustratiile minunate cu printese, regi, cavaleri, coroane si castelul fac jocul cu atat mai interesant chiar daca acest joc nu ofera bonusuri sau rotiri gratuite ca alte pacanele. Jocul acesta iti ofera ocazia de a castiga masiv cu ajutorul jackpotului misterios cu patru niveluri. Slotul video Royal Secrets mai ofera doua simboluri scatter si are un potential maxim de castig de pana la 100 de ori suma pariata. La acest joc de pacanele simbolul scatter este o coroana care apare pe rolele 1, 3 si 5. De patru ori suma pariata va fi oferita atunci cand simbolul scatter isi face aparitia pe rolele aparatului. Si desi exista optiuni de plata limitate acst slot video este unul dintre cele mai interesante oferite de EGT.

Jocul de cazino online Royal Secrets EGT gratuit

 

Slotul Royal Secrets este un aparat de joc cu 10 linii castigatoare si 5 role care are ca subiect regalitatea. Simbolurile castigatoare sunt regina, castelul, regele, si multe alatele. Simbolul castelului este simbolul wild si cheia reprezinta simbolul scatter. Coroana este cel de-al doilea simbol scatter al acestei pacanele deosebite. Simbolul wiild poate inlocui alte simboluri in joc in afara de simbolurile scatter si va aparea intotdeauna pe rolele 2, 3, si 4. SI la acest slot EGT avem runda jackpotului misterios si liniile castigatoare sunt fixe avand 10 sanse de castig cu fiecare rotire a rolelor. Suma maxima care poate fi depusa in acest joc este de 4000 de credite si avem un slot care trebuie incercat neaparat chiar astazi.

Alte jocuri oarecum similare produse de Euro Games Technology si pe care va recomandam sa le incercati sunt: Forest Band, Egypt Sky, Shining Crown si Age of Troy.

 

No comments

Leave a Reply