Alege Pacanele

Roman Empire Gameplay

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Roman Empire Gameplay

Jocul de cazino online Roman Empire gratuitRoman Empire este jocul de pacanele care va va ajuta sa dati ceasul inapoi in epoca romana si sa participati la o lupta cu gladiatorii.

Jocul de cazino online Roman Empire Gameplay gratuit

 

Muzica dramatica a jocului cu toate imaginile vine din arena gladiatoriala. Jucatorul va putea sa se bucure de un joc dublu, o runda bonus si un simbol salbatic. Jocul clasic de pacanele are 30 de linii de castig si 5 role si ele dau suficiente victorii. Este posibil sa modificati pariul pentru fiecare rotire daca faceti click pe butoanele minus sau plus care au fost stabilite pe butonul de pariere de linie si pot fi folosite pentru a micsora sau a mari pariul.

Simboluri de joc la slotul online

Tema jocului de pacanele este dramatica, iar intreaga atentie este pe gladiatori. Simbolurile sunt legate de luptele din faimoasa arena. Acestea sunt Colosseum, scuturi, sabii, plase si coifuri. Jocul are si alte simboluri, cum ar fi monedele de aur, femeia cu parul roscat, bratara de aur, legionarul roman care poarta o rochie rosie, un coif cu pene si o cladire.

Simbolul care plateste cea mai mult este Legionarul Roman si inmulteste pariul cu 5.000 atunci cand jucatorul poate potrivi 5 dintre ei. Un al doilea simbol al celui mai bun platitor este un om cu parul roscat, care acorda de 2.000 de ori pariul pentru 5 simboluri identice.

Omul roscat in purpuriu este un wild al jocului. Poate aparea pe rolele 2, 3 sau 4, in cazul in care poate inlocui alte simboluri, dar nu imprastierea. Salbaticul poate aparea ca stivuit si transforma intregul tambur in salbaticie si ofera sansa de a castiga mai mult.

No comments

Leave a Reply