Alege Pacanele

Rings and Roses

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Rings and Roses

Jocul de cazino online Rings and Roses gratuitRings and Roses este un joc de pacanele extrem de glamuros cu setare clasica de 3 role si 5 linii de plata. Jocul este atat de reglat si usor de inteles incat de fapt, nu este nevoie sa aveti experienta de joc la sloturi online pentru a flirta cu castigurile acestui joc slot romantic gratuit.

Chiar daca este vorba de un joc clasic slot gratuit, jackpotul cel mai mare costa cat cateva masini moderne si vine in numar de 6.000 de monede. In plus, acesta este un slot online de la Microgaming. Deci, calitatea familiara de inalta calitate, care este mereu aproape de perfectiune este, de asemenea, acolo.

Jocul de cazino online Rings and Roses gratuit

 

Simbolurile sunt in mare parte clasice, dar cu un amestec usor cu atingere moderna. Exista clopote, 777 cel norocos si simboluri de inele si trandafiri printre colectiile de simboluri. Wild este simbolul Inelelor si Trandafirilor si este cel mai important simbol. El este cheia pentru cele mai mari castiguri pentru acest joc uimitor de pacanele gratuite. O versiune flash online a acestui joc este disponibila pe tot globul. Deci nu este nevoie sa descarcati niciun software pentru a juca acest joc.

Daca sunteti un fan al jocurilor de pacanele online cu o colectie de premii mari, ar trebui sa incepeti sa jucati Rings and Roses chiar acum. Este unul dintre cele mai bune jocuri clasice de jocuri online dezvoltate de dezvoltatorul de jocuri Microgaming. Acest joc uimitor are 3 role si 5 linii de castig si castiguri mari, cum ar fi 1.000 de monede, 2.000 de monede, 3.000 de monede si 4.000 de monede.

Cel mai mare jackpot este chiar mai mare si in numar de 6.000 de monede. De fapt, simbolul Inelelor si Trandafirilor este cheia pentru toate premiile mentionate mai sus. Deci, aveti grija de acest simbol uimitor, atata timp cat jucati acest slot extrem de cool. Acest simbol este, de asemenea, simbolul wild pentru acest joc de pacanele online si poate inlocui orice alt simbol pentru a finaliza o combinatie castigatoare. In afara de acest simbol, exista alte simboluri norocoase cum sunt clopote, BAR si 777. De asemenea, aceste simboluri pot face combinatii castigatoare in functie de tabelul de premiere al jocului.

No comments

Leave a Reply