Alege Pacanele

Queen of Queens

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Queen of Queens

Jocul de cazino online Queen of Queens gratuitQueen of Queens este un slot video simplu, dar cu o mare varietate de divertisment. Evident, acest joc de pacanele gratuit se bazeaza pe Egipt si pe Faraon. De fapt, complotul jocului si regina reginelor nu este altul decat Cleopatra in conformitate cu aceasta masina de slot gratuita. Recent, Habanero a lansat cateva sloturi video gratuite bazate pe Egipt si toate au succes datorita echipei extrem de priceputa de dezvoltatori de jocuri de pacanele gratuite de la Habanero. De fapt, calitatea jocului este cu siguranta aproape unica.

Jocul de cazino online Queen of Queens gratuit

 

Grafica este pur si simplu rafinata, precum si animatiile. De asemenea, proprietatile audio sunt cu siguranta dragute. Mai presus de toate, toate acestea se potrivesc exact cu intriga jocului. Acest slot video are o colectie foarte unica de simboluri. Ei au, de asemenea, o flacara unica, care demonstreaza ca acest lucru nu este doar un slot liber obisnuit, ci unul regal cu o regina in el. Printre acest set de simboluri exista mai multe casti, coliere, statui si cateva simboluri care sunt direct de la varsta Egiptului.

Jocul este destul de simplu. Toate setarile sunt localizate in panoul de control usor de utilizat. Prin apasarea catorva butoane, se poate modifica cu usurinta dimensiunea monedei, nivelul pariurilor si numarul de cai castigatoare activate in cateva secunde. De fapt, in acest joc exista 243 de cai castigatoare. Inseamna ca aproape toate rotirile sunt recompensate cu un premiu. In afara de asta, exista 5 role pentru acest joc. Tamburul are 3 locuri pentru simboluri.

No comments

Leave a Reply