Alege Pacanele

Queen of Atlantis

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Queen of Atlantis

Jocul de cazino online Queen of Atlantis gratuitQueen of Atlantis slot game” este un jocuri de pacanele gratuit ce te poarta in explorarea adancurilor Atlantisului, pentru a o intalni pe regina si a te bucura de premii. Queen of Atlantis slot game este un joc de pacanele gratuit ce nu necesita instalare. Vei putea incasa castigurile vizitand creaturile subacvatice.

Jocul de cazino online Queen of Atlantis gratuit

Queen of Atlantis slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit recunoscut pentru grafica sa. Regina din Atlantis va fi foarte bine reprezentata. Aspectul jocului este superb, asa cum este si regina apelor. Lumea straluctitoare a Atlantisului este surprinsa pe rolele apartului de slot. Florile colorate de pe margine si din colturi sporesc imaginea de ansamblu.

In timpul jocului te vei intalni cu multe creaturi marine. Va trebui sa afisezi caracatite si pesti pentru a castiga. Jocul are 5 role si 1024 de moduri de castig. Un asa mare numar de sanse de castig este in favoare jucatorului. Jocul are o rata de castig de 96,41%, asa ca este usor sa pleci acasa cu castiguri consistente. Jocul te lasa sa iti alegi pariul preferat. Pariul minim este de 0,50 de monede. Jucatorii ce apreciaza pariurile mari, pot creste pana la 250 de monede. Cu cat pariul este mai mare, cu atat mai mari vor fi si castigurile.

Trebuie sa afisezi cel putin 3 simboluri identice la o singura rotire pentru a castiga. Simboluri de carti de joc aduc castigurile cele mai mic, dar vor aparea cel mai des. Regina va acorda premiul cel mai mare.

No comments

Leave a Reply