Alege Pacanele

Pirate Princess

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Pirate Princess

Jocul de cazino online Pirate Princess gratuitPirate princess slot game” este un joc de pacanele gratuit cu 25 de linii castigatoare si 5 role. Acest joc de aparat de pacanele combina doi eroi ai copilariei: printesa si piratii. Jocul este nostalgic si este locul in care jucatorii vor putea sa retraiasca amintiri din trecut si sa incaseze castiguri consistente. Jucatorul se intalneste cu sticle de rom si se bucura de atmosfera jocului.

Jocul de cazino online Pirate Princess gratuit

Pirate princess slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit ce are ca tema piratii. Fundalul jocului prezinta o nava de lemn in mijlocul oceanului. Cufarul de comori si sforile ajuta la desfasurarea rolelor si sunt pe un ecran dedicat printesei pirat. Sunetul acestui joc de slot gratuit se incadreaza bine in tema si te poarta pe mare. Jocul a devenit raiul piratilor si include toate aspectele vietii de pirat. Grafica jocului este si ea foarte buna.

Simbolurile speciale ale jocului

Bara de control a jocului se afla in partea de jos a ecranului, pe un fundal turquise, pentru a se diferentia de role. Daca vrei sa castigi, trebuie sa cauti tunul. Atunci cand afisezi 9 simboluri, obtii jocuri gratuite. Un alt simbol bonus este harta. Atunci cand se afiseaza in numar de 3, vei primi un tabel din care va trebui sa alegi un simbol. Daca ai noroc, vei incasa un castig grozav.

No comments

Leave a Reply