Alege Pacanele

Pink Elephants

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Pink Elephants

Jocul de cazino online Pink Elephants gratuitJocul de cazino Pink Elephant este real si este plin de plati masive. Este un joc de pacanele cu o tema africana, dar are o diferenta de vreme ce elefantii sunt roz. Elefantul roz aduce umor pe animalele salbatice care se afla in campiile din Africa. Acesta ofera recompensele mari jucatorilor si acest lucru este interesant.

Jocul de cazino online Pink Elephants gratuit

 

Elementul roz este un design clasic al sloturilor si are 6 role cu 4 randuri. Linii de plata sunt 4096. Jocul are o metoda captivanta si rapida de aterizare a averii cu simboluri amuzante care descriu partea mistica a vietii animalelor din Africa.

Ecranul este mare in mijlocul setului si unele dintre cele mai noi sloturi au tendinta de a fi concepute in mod traditional. Jocul se bazeaza pe role de 5×3 si ofera o anticipare prea mare pentru jucatorul cu 4096 de linii de plata, 100 de monede si 0,10 de monede.

Simboluri de pacanele

Pe langa bobine, in background-ul jocului i sa acordat suficienta atentie. Placile aratau translucid care le confera jucatorului sansa sa se bucure de tema mai bine. In spatele rolelor exista campii africane si au fost proiectate prin utilizarea graficii 3D. Simbolurile prezinta si tema. Caracterele meerkate cu elefantul roz sunt pline de mare. Simbolurile stationare din joc sunt 6 carti, dar au o anumita atingere din tema. De aceea ele arata mai mult ca pietrele ritualurilor.

Jocul de cazino are un aer misterios cu el. Exista elefant stralucitor, simboluri de bonus interesante cu un suricat tribal.

No comments

Leave a Reply