Alege Pacanele

Pinata Bandidos

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Pinata Bandidos

Jocul de cazino online Pinata Bandidos gratuitCum va place Vestul Salbatic? Da, asta e reactia obisnuita! Nu e de mirare ca Genesis Gaming a venit cu acest joc de pacanele gratuit.

Jocul de cazino online Pinata Bandidos gratuit

 

Vestul salbatic este sinonim cu aventura, pericolul si recompensele. Daca sunteti in cautarea vreunuia sau tuturor acestor trei lucruri, atunci Piñata Bandidos este locul in care ar trebui sa va puneti miza. Jocul este format din grafica de desene animate si are un peisaj desert in fundal. Jocul de cazino este alcatuit, de asemenea, din role de lemn. Puteti vedea felinare, cactusi, carucioare si toate imaginile dramatice.

Grafica merita bine mentionata. Pentru un joc de pacanele ca acesta, trebuie sa faceti o tema bine conceputa, iar Genesis Gaming a facut acest lucru. Peste tot, bobinele sunt pline de culori, iar simbolurile principale sunt toate variatii ale diferitelor personaje ale locului.

Stiti cine este simbolul salbatic? Este seriful. Fata lui furioasa va inlocui toate celelalte simboluri de aici. Mai ales daca seriful va aparea la a treia celula, atunci toate piñatele vor exploda si veti castiga niste recompense uriase. Toate aceste simboluri au un castig ridicat in acest joc de cazino. Cu cat exista mai multe simboluri in runda bonus, cu atat sunt mai mari castigurile.

Recompensele din acest joc de pacanele pot ajunge pana la de 10 ori pariul. Exista 10 linii de plata fixe aici si 5 role. Puteti paria intre 0,10 si 20 de monede pe linie. Rolurile mari ar putea gasi ca nu reusesc sa obtina unul bun din acest joc. Dar va fi cu siguranta apel la o multime de altii care sunt in doar jocuri casual cu putin mai putin buget.

No comments

Leave a Reply