Alege Pacanele

Phoenix

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Phoenix

Jocul de cazino online Phoenix gratuitPhoenix este o pasare legendara care poate fi renascuta din propria cenusa, iar jocul acesta de pacanele ofera premii mari care pot fi castigate de jucatorul pasionat. Jocul de cazino online se bazeaza pe estetica traditionala chineza si pune accentul pe practica si frumusete. Slotul Phoenix este menit sa atraga multi jucatori noi care vor sa vada un univers distractiv.

Jocul de cazino online Phoenix gratuit

 

Jocul de pacanele Phoenix reia tema din arhitectura traditionala chineza si ofera senzatia grandioasa si noua de a face ca jocul sa fie complet unic si impresioneaza jucatorii. Phoenix are un set clasic de reguli si permite jucatorului sa-si personalizeze jocurile in mod liber. Cu cativa pasi, puteti incepe sa pariati cu suficienti bani la role.

Acest joc de cazino online are 30 de linii de plata fixe cu 5 role. Va trebui sa incercati si sa aterizati combinatia de simboluri daca doriti sa castigati premiile in numerar. Meniul pop-up al jocului are selectorul care permite jucatorului sa aleaga cat de mult vrea sa parieze.

Simbolurile jocului de pacanele

Premiile in bani ale jocului de cazino online se bazeaza pe pariul cu combinatiile marcate. Cand pariati cel mai mare pret, atunci veti putea castiga, de asemenea, premii mari. Simbolurile comune ale jocului sunt King, Queen si Jack. Cand castigi cu ele, castigi castigul pentru aceste icoane, care sunt in valoare de 1 pana la 7 credite. Pentru a castiga mai mult, ar trebui sa obtineti o combinatie de mai multe simboluri.

Restul unei mese de plata contine pene arzatoare, doua embleme diferite de phoenix si ventilator. Recompensa maxima pe care o poate obtine jucatorul este de 100 de credite, dar daca reusiti sa deblocati mai mult, veti obtine o plata mai interesanta.

No comments

Leave a Reply