Alege Pacanele

Peter and the Lost Boys

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Peter and the Lost Boys

Jocul de cazino online Peter and the Lost Boys gratuitSlotul video Peter & the lost boys este jocul de cazino bazat pe lumea fantastica si este o tema populara printre jucatori. Ofera jucatorului sansa de a se intoarce in copilarie si se pot bucura de compania oferita de fiintele magice.

Jocul de cazino online Peter and the Lost Boys gratuit

 

Jocul se bazeaza pe regresia pozitiva. Este o poveste a unui baiat care a refuzat sa creasca. Universul jocului este plin de magie si magie cu grafica decenta. Fundalul este despre o padure misterioasa. Copacii au fost apropiati unul de altul si este greu sa treaca lumina soarelui. Padurea evoca misterul si nu groaza. Rolele au fost incadrate in flori si au vinuri complicate. Se deplaseaza intr-un ecran de joc. Coloana sonora este mai melodioasa si este insotita de sunetele naturale gasite in padure.

Jocul de cazino are 25 de linii de plata cu 5 role de rotire. Cu bara de comanda gasita sub role, este posibila personalizarea tuturor setarilor, astfel incat sa se potriveasca preferintei de joc a playerului. Dupa ajustarea marimii pariului, puteti apasa pe butonul de redare, astfel incat sa puteti elibera rolele si sa le faceti sa se roteasca.

Simboluri de slot video

Simbolurile de joc ale slotului video sunt bine cunoscutele pictograme ale cartilor care incep de la 10 pana la un as. Simbolurile cu plata inalta sunt cunoscutii Lost Boys. Peter Pan este un simbol salbatic si poate fi folosit pentru a inlocui alte simboluri de baza, iar jocul are o legatura caracteristica salbatica atunci cand primiti doua sau mai multe carti de joker.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele