Alege Pacanele

Orbital Mining

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Orbital Mining

Jocul de cazino online Orbital Mining gratuitSlotul online Orbital Mining se petrece intr-o nava miniera din spatiu. Acest frumos joc de cazino se bazeaza pe 25 de linii de plata fixe cu 5 role. Jucatorii pot descoperi unele din mineralele pretioase si pot sa deblocheze premiile. Ei pot, de asemenea, sa declanseze o runda de bonus generoasa si acesta este jocul minunat care poate sa nu fi jucat inca.

Jocul de cazino online Orbital Mining gratuit

 

Jocul prezinta rolele care incep de la stanga spre dreapta si nu se rotesc ca altele. Acest lucru inseamna ca jocul acestui joc de cazino este mai rapid si este posibil sa se joace multe rotiri diferite pe minut si acest lucru va spori linia de jos.

Slotul online Orbital Mining este bazat pe 25 de linii de castig si jucatorul poate paria 0,25 pentru fiecare rotire si poate paria pana la 125 de dolari. Acest lucru inseamna ca de jocul acesta de cazino se poate bucura si jucatorul experimetat si cel incepator. Platile in joc incep de la 5 ori miza pentru fiecare linie, iar spirala este de peste 500x pariul. Simbolurile salbatice ale jocului sporesc sansa de a castiga cu fiecare rotire.

Slotul online Orbital Mining este un joc futurist in ceea ce priveste sunetul si grafica. Se joaca in fundalul statiei spatiale si are vedere la cosmos. Tamburul contine depozitul de minerale in locul simbolurilor cartii de joc clasice, in timp ce ofiterii navei sunt icoanele cu valoare ridicata. Gardianul spatiului este salbaticul jocului. Se gaseste cu masca de aur si rosie si este intampinat cu efecte sonore dramatice. Simbolul scatterului atomic este o pictograma verde stralucitoare.

No comments

Leave a Reply