Alege Pacanele

Number One

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Number One

Jocul de cazino online Number One gratuitSlotul online Number One este jocul de tip slot video care aduce pe ecran fetele bine cunoscute in fotbal incepand de la trecut pana in prezent.

Jocul de cazino online Number One gratuit

 

Toate pictogramele din joc sunt legate de fotbal si ofera multe modalitati de a castiga. Va puteti bucura de 99 de linii de castig ale jocului si sunt fixati in pozitia la fiecare rotire. Jocul are atat salbatic normal, cat si salbatic special, care se adauga pe role cu rotire libera de rotire.

Simbolurile jocului sunt desene animate ale lui Maradona, Pele, Lionel Messi si Cristiano Ronaldo. Icoanele jocului sunt imaginile gasite care plutesc in plasa de gol, in timp ce altii sunt fanii nebun, cizmele de fotbal si cardurile galbene si rosii. Exista numeroase jocuri care ofera multi-victorie si va pot oferi sansa de a castiga victoria cu simbolurile salbatice. In cazul in care va place fotbalul, atunci veti fi fericiti sa jucati acest joc gratuit.

Slotul video are 5 role cu 3 simboluri. Toti se gasesc in plasa. Ronaldo este cel mai mare simbol platitor. Messi este al doilea simbol castigator, Pele, este al treilea, in timp ce Maradona este cel mai mic jucator.

Puneti pariul la numarul unu si alegeti valoarea monedei pornind de la 0,01 pana la monedele maxime de cel putin 0,50. Puteti alege pariul care incepe de la unul pana la maximum de pana la 10 pariuri flexibile. Este, de asemenea, posibil ca rotile sa se roteasca singure, prin setarea unui joc automat.

No comments

Leave a Reply