Alege Pacanele

No More Fruits

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

No More Fruits

Jocul de cazino online No More Fruits gratuitFetele si trolii joaca impotriva fructelor. Daca ai obosit sa joci mereu acelasi plictisitor si banal joc de slot cu fructe, trebuie sa iti spunem ca armata trolilor e pe drum si va face schimbari. Fructele vor contracara atacul cu ardei explozibili si cepe. „No More Fruits Slot Game” este un jocuri de pacanele gratuit pe care trebuie sa il joci pentru a afla cine va castiga lupta.

Jocul de cazino online No More Fruits gratuit

„No More Fruits Slot Game” este un joc de cazino de tip slot gratuit ce ofera rotiri gratuite, joc direct, video slot, auto play, 5 role, 25 de linii castigatoare si optiunea de a putea juca pe dispozitive mobile. No More Fruits Slot Game are o tema diferita de celelalte jocuri de pacanele de pe piata. Acesta este un joc modern creat intr-o maniera noua si moderna. Design-ul jocului este contemporan si amuzant. Vei putea sa iti dai seama de abordarea jocului, de indata ce incepi sa il joci.

La inceputul jocului vei observa lipsa culorii de pe ecran si fundalul cu un design monocromatic. Totusi, nu este vorba doar de alb si negru aici, din moment ce personajele sunt modern realizate cu diverse efecte. Actiunea se deruleaza pe o strada unde un personaj se intrece intr-o masina albastra. Aceasta este una din petele de culoare pe care lei vei putea observa in fundal. Cealalata este personajul ce goleste o galeata cu un lichid rosu pe cineva aflat de cealalta parte a ecranului. Poate sa fie sange sau vopsea, doar tu poti decide.

No comments

Leave a Reply