Alege Pacanele

More Cheese Please

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

More Cheese Please

Jocul de cazino online More Cheese Please gratuitAvertizare! More Cheese Please este un joc de cazino online care va va trezi pofta de niste branza delicioasa! Nu ai putea sa te misti fara sa mai iei ceva pe platoul tau. Primele lucruri pe primul loc – grafica jocului este cu adevarat “delicioasa”!

Jocul de cazino online More Cheese Please gratuit

 

Genesis Gaming au unele dintre cele mai atractive sloturi online gratis din lista sa. Daca mentionam unele jocuri cartoonizate cu animatii frumoase, atunci trebuie sa mentionam cu siguranta acest lucru. De asemenea, are 25 de linii de plata, iar plata maxima aici este de 20.000 de dolari – ceea ce este destul de ridicat. Nu exista linii progresive de jackpot aici. Pur si simplu aveti grija de rotirile gratuite si multiplicatorii pentru a va apropia de tinta.

Exista o caracteristica interesanta Spin the Wheel pe care o puteti declansa cu simbolul scatter. Rotile va vor da orice apare la sfarsit. Puteti obtine 25 rotiri gratuite atunci cand roata se roteste. Efectele sonore nu sunt intruzive.

Spre deosebire de alte jocuri de cazino, acesta este lipsit de zgomot de fond care ar putea atrage unii jucatori. Dar exista un efect sonor atunci cand exista un combo castigator care nu este prea rau. Dar, daca incepe sa se copleseasca, exista un buton de sunet in partea de jos a ecranului pentru al opri.

Maximul pe care il puteti paria este de 4$ pe linia de sloturi. Pare ca ti se pare prea putin pentru tine? Nu va faceti griji cu cele 25 de linii de plata, ceea ce va insemna ceva – desi ar putea sa nu reuseasca inca sa satisfaca jucatorii mai mari. Acesta este un joc de cazino unic cu adevarat care se diferentiaza de restul. Puteti juca acest joc de pe telefonul mobil, pe tableta si chiar pe desktop.

No comments

Leave a Reply