Alege Pacanele

Moonlight Fortune

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Moonlight Fortune

Jocul de cazino online Moonlight Fortune gratuitMoonlight Fortune este un joc de cazino cu 50 de tambururi, care ofera jucatorilor optiunea de 20 sau 40 de linii de castig la un singur pariu. Are o volatilitate de 10, include 12 simboluri, iar plata maxima este de 1000x pariul. Setarea magica a padurilor face slotul online destul de interesant si placut, in timp ce trasaturile si simbolurile folosite ofera jocului un aspect modern. Este important de mentionat ca miza minima pe care un jucator este permis sa o plateasca este de 0,20 credite, iar limita este de numai 100,00.

Jocul de cazino online Moonlight Fortune gratuit

 

Jucatorii castiga numai daca 3 simboluri de potrivire sunt pe o linie numarata de la stanga la dreapta. Acesta include simbolul de substatie elf salbatic care completeaza o linie castigatoare si poate, de asemenea, sa extinda o victorie pe celelalte role suplimentare. De fapt, un jucator poate obtine o victorie mare atunci cand simbolul elf isi face propria linie dupa plasarea unui pariu.

In acest joc de cazino, o luna stralucitoare va plati 2x suma totala a pariului plasat daca apare in 3 locuri si incepe de asemenea 6 rotiri gratuite. Daca luna apare de-a lungul unei linii, atunci punga de jucator 1000x pariul lor care este unul dintre cele mai mari pe care le puteti obtine in combinatia castigatoare.

Simboluri

Principalele simboluri din slotul video includ J, K, L, 10, 9, A si Q, dintre care variaza relativ in ceea ce priveste efectul de multiplicare pe care il au asupra castigurilor. Jocul include, de asemenea, simbolul salbatic si simbolul bonus care face jocul in valoare de fiecare jucator.

No comments

Leave a Reply