Alege Pacanele

Monster Birds

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Monster Birds

Jocul de cazino online Monster Birds gratuit Cand jucati slotul video Monster Birds, distractia nu se va termina niciodata. Puteti intalni pasarile cu personajele principale din filmul Horror. Jocul de pacanele are pasari amuzante pe cele 3 randuri, 25 linii de plata si 5 role. Slotul video va incerca sa prinda premiul din ghearele pasarilor Kruger, pasarile mumie, pasarile zombie si pasarile de vanatoare.

Jocul de cazino online Monster Birds gratuit

 

Puteti sa potriviti 3 pasari infricosatoare, identice, la liniile de castig ale unui slot video pentru a obtine un premiu. Va trebui sa aliniati monstrii incepand de la stanga spre linia din dreapta. Exista doua pasari speciale monstruoase care fac ca jocul de pacanele sa fie fascinant atunci cand le obtineti:

  • Pasarea Dracula este o pasare insetata de sange nemaipomenita care va va ajuta sa obtineti combinatia castigatoare. Acesta va inlocui alte pasari, cu exceptia lui Cyclop Bird.
  • Pasarea Ciclop este paraul cu pene din Evil si nu va forma nici o combinatie castigatoare, dar va fi activata pentru a va ajuta sa obtineti jocul bonus in timp ce il utilizati. Puteti obtine 1, 3 sau 10 rotiri gratuite daca puteti obtine 3, 4 sau 5 pasari ciclop care pot fi aterizate in orice loc la vedere.

Pasarile din acest joc de pacanele arata ca mumiile, zombi si fantome sau alte personaje malefice ale filmelor de groaza. Cu toate acestea, rasul ca un nebun va poate ajuta in rotirea bobinei pentru pasarile Monster. Puteti juca jocul de pacanele direct in browser fara a fi nevoie sa descarcati nimic.

No comments

Leave a Reply