Alege Pacanele

Money Farm

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Money Farm

Jocul de cazino online Money Farm gratuitBanii reprezinta probabil cea mai mare motivatie pentru pasionatii de pacanele care iubesc aceste jocuri. Acesta este motivul pentru care ei se aduna mereu unde sunt banii la mijloc. Indiferent unde, ei se aduna. Poate fi o banca, o poveste, un oras antic, poate chiar si o ferma.
Pe langa faptul ca permite jucatorilor sa castige bani cash usor, acest slot online minunat este incarcat si cu amuzament, si distractie in multe moduri. Si toate astea multumita experientei impresionante a producatorului acest slot calitativ, Game Art care este autorul acestui succes masiv.

Jocul de cazino online Money Farm gratuit

 

Acest slot senzational incurajeaza jucatorii pasionati sa se intoarca in trecut, acolo unde stramosii lor se ocupa cu agricultura si ingrijeau fermele. Suntem aproape siguri ca oricine a cunoscut inainte acest univers stralucitor ar jocuri de noroc gratis nu prea are multe cunostinte despre ce inseamna viata la ferma. Acesta va fi un alt motiv pentru care veti aprecia acest slot, posibilitatea de a vedea ce inseamna muncala ferma. In plus, jocul acesta inedit de pacanele este creat genial, fara cusur si fara intreruperi in actiunea lui. Grafica, animatile si efectele sonore sunt pur si simplu geniale si extraordinare si conforme cu tematica aleasa de producator. Mai mult, jocul este extrem de usor de jucat, fara reguli complicate pentru a juca oricine.

Configuratia este una simpla, clasica, ca la pacanele, cu 5 role si fix 5 linii castigatoare. Pariurile variaza intre 0.01 si 0.50 monede, dar putem ajusta miza care ajunge pana la 2.5o monede. Jackpotul maxim in acest fel ajunge pana la 450 de monede care poate fi lovit cand joci pe miza maxima de 2.5. In afara de astea mai exista insa o multime de alte premii care abia asteapta sa fie ridicate. Toate aceste combinatii sunt mentionate foarte clar pe tabelul cu combinatii castigatoare.

.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele