Alege Pacanele

Merry Xmas

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Merry Xmas

Jocul de cazino online Merry Xmas gratuitCe alt joc ar putea fi mai bun de jucat in perioada sarbatorlor de iarna. Poate esti pe drum spre casa, sau esti in aeroport, sau poate doar vrei sa faci ceva pentru a trece timpul. iNcearca atunci acest joc de aparat de tip slot gratuit creat de cei de la Play N’ Go. Cine stie? Poate chiar vei castiga jackpot-ul. Jocul ofera castiguri mari si cu siguranta nu te vei plictisi. Jocul are unele din cele mai bune bonusuri. Jucand jocul te vei simti ca in Vegas, dar cu siguranta vei fi captivat de tema de craciun perfect integrata in joc. Alte jocuri de cazino online gratuite similare, oferite de cei de la Play N’ Go sunt: „Easter eggs” si „Enchanted Meadow”.

Jocul de cazino online Merry Xmas gratuit

 

Merry Xmas” este un joc ce iti ofera sansa sa sa te bucuri de spiritul craciunului in orice moment al anului. Jocul are 3 randuri si 15 linii castigatoare. Castigurile sunt foarte bine stabilite. Cu siguranta te vei bucura de rundele bonus si de recompensele din joc.

Jocul de aparat de tip slot online „Merry Xmas” prezinta simboluri ce fac parte din sezonul sarbatorilor de iarna. Exista sapte simboluri principale: clopotei, embleme, lumanari, dopuri de vin si Mos Craciun. Jocul ofera si surprize – trebuie doar sa joci pentru a descoperi care sunt acestea. Acest joc are o tema unica, asa cum au toate jocurile de tip slot create de Play N’ Go, cum sunt si: „Rage to Riches” si „Lady of Fortune”.

Cea mai buna parte a jocului consta in faptul ca simbolurile trebuie doar sa apara de cel putin trei ori pe rolele aparatului de slot pentru a-ti oferi sansa la castig. Simbolul wild este un multiplicator in sine si poate multiplica valoarea cartii de doua, de trei sau de cinci ori. „Merry Xmas” este un joc cu care te vei distra, multumita temei sale si a castigurilor oferite.

No comments

Leave a Reply