Alege Pacanele

Mermaids Pearl

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Mermaids Pearl

Jocul de cazino online Mermaids Pearl gratuit„Mermaid’s Pearl” este un joc de pacanele gratuit oferit de Novomatic este renumit pentru efectele vizuale grozave si castiguriele oferite. Este bazat pe tema sirenelor, iar pentru cei ce iubesc lumea subacvatica, jocul poate fi o experienta uimitoare. In plus, jocul este complet gratuit ceea ce inseamna ca nu trebuie sa platesti nimic pentru el si nici sa te inregistrezi. Jocul are 9 linii active, ceea ce face sa castigi mai usor. Acest joc video slot este fascinant asemeni altor jocuri asemanatoare, oferite de Novomatic: Marco polo sau The Pharaoh II.
In acest joc vei avea sansa sa castigi 15 rotiri gratuite. Cu fiecare castig, suma se dubleaza sau se tripleaza. Aproape fiecare rotire din aceasta runda poate fi dublata sau triplata. In orice moment din joc iti poti asuma riscuri sau poti incasa castiguri.

Jocul de cazino online Mermaids Pearl gratuit

 

„Mermaid’s Pearl” este un joc de cazino de tip slot online in care poti castiga monede virtuale si te poti bucura de experienta jocului de slot fara sa risti sa pierzi ceva. Micuta sirena poate chiar juca carti cu tine. Pentru a castiga impotriva sirenei, trebuie sa afisezi o singura carte. Iti poti multiplica castigurile de cateva ori daca alegi cartea corecta. Jocul devine si mai interesant pe masura ce il joci. Tema acestui joc de slot este inovativa si simpla, asemeni altor jocuri similare oferite de Novomatic: The Magic Flute si Unicorn Magic.

Acest joc ofera o combinatie de trei cufere ce iti ofera libertatea absoluta. Cu cat joci mai mult, cu atat cresc sansele de a castiga jackpot-ul.

 

No comments

Leave a Reply