Alege Pacanele

Meme Faces

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Meme Faces

Jocul de cazino online Meme Faces gratuitMeme Faces Slot Game” este un joc de pacanele gratuit ce ofera o imagine satigrica asupra lumii moderne. Exista diverse personaje desenate ce reprezinta societatea noastra, iar jucatorul va fi amuzat de ele in timpul jocului, in timp ce incaseaza premii. Meme Faces Slot Game” este un joc de cazino de tip slot gratuit cu un design neobisnuit. Majoritatea jocurilor de slot online au desgn-uri vii si luminoase pentru fundal, simboluri si role. Meme Faces Slot Game are o alta abordare.

Jocul de cazino online Meme Faces gratuit

In loc sa faca parte din gama jocurilor obisnuite de slot, jocul abordeaza un design monocromatic, cu numai putin rosu inclus. Fundalul prezinta un gard schitat ce este acoperit de grafitti. Twerking, swag si WTF sunt cateva din inscriptiile pe care le vei vedea, alaturi de cateva figuri grotesti. Locurile luminoase din joc sunt disponibile pe butoabe, tema jocului fiind plina de figuri reprezentative societatii de astazi.

Jocul modern este bazat pe capitalism, iar in acest joc vei avea ocazia sa te joci cu diverse personaje care iti vor aduce premiile mult asteptate. Daca vrei sa castigi in acest joc, trebuie sa afisezi diverse simboluri pe liniile active. Atunci cand reusesti, vei incasa numeroasse premii. Un alt factor ce poate influenta cat de mari sunt castigurile il reprezinta insusi simbolurile. Valoarea simbolurilor variaza.

No comments

Leave a Reply