Alege Pacanele

Mariachi

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Mariachi

Jocul de cazino online Mariachi gratuitSlotul video Mariachi este un joc de cazino online cu 40 de linii de plata si combina entuziasmul din Vestul salbatic si exista recompense mari de care va puteti bucura la bobine.

Jocul de cazino online Mariachi gratuit

 

Jocul de cazino produs de Stake Logic are o intorsatura din moment ce criminali se prezinta ca muzicienii nevinovati din cadrul trupei Mariachi. Nu trebuie sa va lasati pacaliti pentru ca instrumentele pe care le folosesc in mod normal ascund armele si pot apara ceea ce au furat pana cand mor.

Caracteristici speciale ale jocului de cazino

Este timpul sa blocati si sa rotiti caracteristicile bonus care ii ofera utilizatorului rotirile gratuite cu sansa de a captura membrii bandei si de a obtine recompense mari. Exista, de asemenea, un bonus special de rotiri gratuite, care ofera rotiri gratuite, iar cotele se imbunatatesc cu fiecare rotire. Este timpul sa va ajutati sa prindeti membrii bandei Mariachi si sa va bucurati de victorii mai mari.

Simboluri de slot video

Simbolul salbatic al jocului este un simbol al posterului Wanted cu cei trei criminali mariachi pe el. Poate inlocui alte simboluri, dar nu simbolul bonus.

Gratuit invartiti bonusul: cand primiti trei sau chiar mai multi saci cu bani in orice loc al rolei primiti runda gratuita de rotire bonus.

Puteti obtine caracteristica de blocare si bonus de spin daca simbolul cu un caracter de 4 personaje se aseaza la primul tambur si umple cele patru pozitii de pe role. Cand se deschide caracteristica bonus, simbolurile de personaje care sunt vizibile pe role, acestea vor fi blocate in loc. Tamburele de pana la cinci vor fi re-rotite automat in timp ce noile simboluri de caractere sau simboluri salbatice se pot ateriza la role.

 

No comments

Leave a Reply